top of page

JOEN JUJU HAKEE VALMENTAJIA JA TOIMIHENKILÖITÄ KAUDELLE 2019-20


Päävalmentajaa Jujun farmijoukkueelle


Seuran tavoitteena on pelata liigassa vuonna 2025. Seura rakentaa toimintaansa pitkäjänteisesti tämän tavoitteen mukaisesti. Seurassamme on vahva juniorityö ja meillä on jo yli sata lisenssipelaajaa. Edustusjoukkueemme päävalmentajana toimii Thomas Heiskanen ja edustusjoukkue toimii tiiviissä yhteistyössä farmijoukkueen kanssa. Edustus- ja farmijoukkueissamme  pelaa useita seuran omia kasvatteja. Etsimmekin nyt päävalmentajaa nuorelle farmijoukkueellemme, joka tulee pelaamaan pääosin 2-sarjaa sekä suurin osa farmijoukkueen pelaajista pelaa myös nuorten sarjoissa. Lisätietoja voit kysyä Thomas Heiskaselta tai seuramme puheenjohtajalta Matti Turtiaiselta. Thomas Heiskanen, puh: 040 089 4418 tai sähköposti: thomas.heiskanen@joenjuju.fi Matti Turtiainen, matti.turtiainen@uef.fi tai puh: 050 527 7015.

Vastuuvalmentajaa Jujun B-tyttöjen joukkueelle 


Jujun B1&B2-kesäryhmä treenaa kesän yhdessä ryhmässä Johanna Tannisen, Raimo ja Jaana Ryhäsen valmennuksessa.  Kesäryhmässä on yli 20 pelaajaa, pääosin B-ikäisiä tyttöjä ja muutama C-juniori. Joukkueilla on yhteensä 5 yhteisharjoitusta kesällä viikossa, joista kaksi on pallotreenejä. Etsimme toiselle B-tyttöjen joukkueelle vastuuvalmentajaa kaudelle 2019-2020. Joukkueet jaetaan elokuun alkupuolella omiin ryhmiin ja pallotreenit ovat elokuun puolivälistä omissa joukkueissa. Molempien joukkueiden fysiikkavalmennuksesta vastaa Rapi Ryhänen koko kauden. Lisätietoja: Johanna Tanninen, puh: 0440-386117 tai johanna.tanninen@joenjuju.fi.


Valmentajaa/pelaajavalmentajaa Jujun N3-joukkueelle

Naisten 3-sarjajoukkueemme on toiminut viime kaudella pelaaja-valmentaja periaatteella. Joukkueen jäsenet ovat vuoron perään suunnittelleet harjoitukset. Etsimmekin nyt valmentajaa tälle naisten 3-sarjaa pelaavalle joukkueelle. Joukkue treenaa 2-3 kertaa viikossa. Lisätietoja Virpi Koponen, puh: 050-5457546 tai koponen.virpi@gmail.com 


Toimihenkilöitä vapaaehtoistyöhön

Jujun valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on junnujoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajat toimivat niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa sekä farmijoukkue 2-sarjassa. Seurassa on myös naisten 3-sarjajoukkue sekä perhevuoro taustajoukoille. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla.

Meillä on erilaisia tehtäviä tarjolla jokaisen innostuksen ja osaamisen mukaan. Toimihenkilöt voivat toimia mm. valmentajina, joukkueenjohtajina, yhteistyökumppanuusverkoston kehittäjinä, markkinointi- ja viestintävastaavina, valokuvaajina eri joukkueiden turnauksissa, talkoovastaavina tai vaikkapa tapahtumavastaavina.

Jos sinulla on siis innostusta vapaaehtoistyöhön ja innostusta olla kehittämässä tyttö- ja naislentopalloa, niin otathan yhteyttä meihin jo tänään!

Lisätietoja voi kysyä seuramme puheenjohtajalta, Matti Turtiaiselta. matti.turtiainen@uef.fi tai puh: 050 527 7015.

Tervetuloa mukaan Juju-perheeseen! Puheenjohtaja, Matti

25 views

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page