top of page

Joen Juju 10-vuotta! Juju järjestää naisten EM-karsintaottelun 10.9 Motonet Areenalla!

Updated: Aug 31, 2022Lentopalloseura Joen Juju täyttää 10-vuotta tänä vuonna ja juhlistaa 10-vuotista taivaltaan järjestämällä EM-karsintaottelun Suomi-Montenegro Motonet Areenalla 10.9.2022! Lentopallon naisten EM-karsinnat pelataan 20.8.-11.9.2022. Suomi on naisissa karsinnoissa lohkonsa kakkossijoitettu. EM-karsintalohkossa Suomi kohtaa Tsekin, Montenegron sekä Islannin. Naisissa kuudesta lohkosta kaikista kaksi parasta etenee EM-lopputurnaukseen 2023. Euroopan Lentopalloliitto (CEV) ei ole vielä kisäisäntiä julkaissut. Ottelun aika ja paikka: 10.9. 17:30 Suomi – Montenegro, Joensuu, Motonet Areena


Talkoolaisten etsintä käynnissä!

Juju on aloittanut tapahtuman järjestelyt yhdessä Lentopalloliiton kanssa kesäkuussa. Jos sinulla on innostusta lähteä mukaan tapahtumaan talkoolaiseksi, otathan yhteyttä Jujun tapahtumavastaavaan Kimmo Räsäseen.


Tapahtuman yhteistyökumppanuudet

Naisten EM-karsinnat kiinnostavat lentopalloyleisöä Suomea ja ympäri Euroopan. Jos olet kiinnostunut tapahtuman yhteistyökumppanuudesta, voit olla yhteydessä Kimmo Räsäseen tai Matti Turtiaiseen. Tarjolla on erilaisia yhteistyökumppanipaketteja.

Ottelun lipunmyynti on käynnistynyt! Voit ostaa liput täältä: https://www.lippu.fi/event/lentopallomaajoukkue-naisten-em-karsinnat-motonet-areena-15453838/ Varaa siis paikkasi ja tule kannustamaan naiset kohti tähtihetkiä ja vuoden 2023 EM-kilpailuja! Lisätietoja: Jujun tapahtumavastaava Kimmo Räsänen, kimmojrasanen@gmail.com, puh: 040 670 3494.

Jujun puheenjohtaja Matti Turtiainen. matti.turtiainen@uef.fi, puh: 050 527 7015 Jujun viestintävastaava Johanna Tanninen, jossutanninen@gmail.com, puh: 0440 386117 Lentopalloseura Joen Juju

Jujun johtokunta, valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on tyttöjen juniorijoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajia toimi niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa. Lisäksi löytyy naisten joukkueita 2- ja 3-sarjassa. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla.

535 views

Comments


bottom of page