top of page

Jenna Miinalainen, Jonna Vaskonen ja Nea Hämäläinen jatkavat Jujussa

Updated: Sep 14, 2020

Joensuu, 26.kesäkuuta 2020. Jujun edustusjoukkueen runkopelaajiin kuuluneet Jonna Vaskonen, Nea Hämäläinen ja Jenna Miinalainen jatkavat Jujussa. Jujun edustusjoukkueella kasassa nyt yhdeksän pelaajasopimusta.


Kuva: Marko Pennanen

Päävalmentaja Thomas Heiskanen on ilahtunut sopimuksista. ”Joukkueen kulmakivet jatkavat ja olen siitä äärimmäisen tyytyväinen”, edustuksen päävalmentaja Thomas Heiskanen toteaa. Näiden jatkosopimusten myötä joukkueen kasaaminen näyttää lupaavalta. ”Tämä kolmikko tuntee toisensa pelikentällä niin hyvin, että valmentajana tiedän mitä heiltä voi odottaa. Tärkeintä onkin löytää keinoja, joilla saadaan tästä triosta vieläkin enemmän irti”, Heiskanen kertoo. Kesällä on tarkoitus ainakin paiskia töitä sen eteen, että kolmikko jaksaa hyvillä tehoilla koko kauden.

Keskitorjuja Jenna Miinalainen jatkaa innolla Jujussa

Jenna Miinalaisen 18:sta kausi lentopallon parissa jatkuu Jujussa. Jenna on pelannut viime vuosina keskitorjujan tontilla Jujussa. ”Joensuussa lentopallon harrastaminen ja opiskelut yhdistyvät sujuvasti”, Jenna kertoo.

Jenna on pelannut hakkurin ja keskitorjujan paikoilla ja hän on pelannut lentopalloa mm. Liperin Taimessa juniorivuosinaan ja Joensuussa NiceTeamissa sekä Joen Jujussa

”Odotan joukkueen yhteistä kehitystä ja peleissä urheilutalon mahtavaa tunnelmaa”, Jenna toteaa.

Passari Jonna Vaskonen edustaa Jujua myös tulevalla kaudella

Jujun passarina jatkaa Jonna Vaskonen. Jonnalla alkaa 13. kausi lentopallon parissa ja passarin tontti on vakiintunut hänelle jo nuoresta pitäen. Jonna on Joensuun Prihojen kasvatti ja hän on pelannut mm. Kuortaneella, Joensuun Prihoissa ja Niceteamissä Jujun lisäksi. ”Joensuussa on minun koti ja opiskelut sekä Jujussa on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana”, Jonna toteaa. Tulevan kauden osalta Jonnaa ilahduttaa erityisesti, että joukkue on täynnä erittäin motivoituneita treenaajia. ”Uskon, että Joensuussa nähdään hyvää lentopalloa ja pelaajien hyvää kehitystä tällä kaudella Jujun sinisessä, minun lempivärissä”, Jonna toteaa lopuksi.


Nea Hämäläinen arvostaa Joensuun hyviä mahdollisuuksia pelaamisen ja opiskelun yhdistämiseen

Jujun yleispelaaja Nea Hämäläinen kertoo, että Jujussa on hyvä jatkaa, koska seuran toimintaa kehitetään koko ajan eteenpäin. ”Joensuussa pelaamisen mahdollistaa hyvä kokonaisuus opiskelun, lentopallon ja muun elämän yhdistämiseen”, Nea kertoo.

Nealla lähtee käyntiin 18. kausi. Hänen pelipaikkana ollut yleispelaaja lähes aina, mutta Nea on saanut myös pelivuosinaan vierailla muillakin pelipaikoilla tarvittaessa. Nea on pelannut Jujun lisäksi mm. Joensuun Prihoissa, Kuortaneella ja Karelian Hurmoksessa. ”Tulevalta kaudelta odotan kovia pelejä ja tietysti sarjan parasta yleisöä urheilutalolla”, Nea kertoo.

Lisää sopimuksia luvassa lähiaikoina

Joen Juju järjesti Try Out -tilaisuuksia kesäkuun alussa ja kartoitti pelaajia edustus- ja farmi joukkueisiin sekä muutamiin naisten 2-sarjan joukkueisiinsa. Joen Juju neuvottelee parhaillaan tulevasta 1-sarjakaudesta tämän kauden pelaajien kanssa sekä myös uusien pelaajien kanssa. ”Jujuun on kiinnostusta ja yhteydenottoja on tullut myös muilta paikkakunnilta”, kertoo Heiskanen.


Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Thomas Heiskanen, puh: 0400 894 418 ja sähköposti: thomas.heiskanen@gmail.com

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, puh: 050 527 7015 ja sähköposti: matti.turtiainen@uef.fi

218 views

1 commento


Owen P
Owen P
11 set 2021

Grreat reading

Mi piace
bottom of page