top of page

Jatta Kalajoki jatkaa Jujun edustusjoukkueessa

Joensuu, 18. syyskuuta 2020. Jatta Kalajoki jatkaa Jujussa. Sopimus täydentää vahvan ja tasaisen joukkueen laituriosaston.

Jujulla on kasassa nyt 13 pelaajasopimusta. ”Jatta omaa hyvän ponnistuksen ja on parhaimmillaan juuri hyökkäyspäässä. Lisäksi hän pystyy myös pelaamaan taistelevasti puolustuksessa”, kertoo Thomas Heiskanen. “Edustusjoukkue nyt täysi. Kun tähän lisätään erittäin vahva farmijoukkue, jonka kanssa teemme yhteistyötä, niin hyvältä näyttää”, toteaa Heiskanen.


Jujun valmennus- ja taustatiimi myös valmiina kauteen

Staffin osalta huoltaja Joni Kettunen jatkaa, oltuaan jo ensimmäisellä kaudella täyden luottamuksen arvoinen. Fysiikkavalmentajana hyvin pelaajien kanssa aloittanut Juuli Piiroinen on päässyt erinomaisesti mukaan joukkueeseen ja tuo varmasti lisäarvoa joukkueen kehitykselle. Apuvalmentajana jatkaa Anders Sutinen, jonka rooli kasvaa entisestään vastustajan pelin analysoimisessa ja pelaajien yksilökehittämisessä.

Jatta Kalajoki odottaa kaudelta tiukkoja kamppailuja

Pyhäselän Urheilijoiden kasvatilla, Jatta Kalajoella, lähtee käyntiin 16. kausi lentopallon parissa. Monipuolisena pelaajana Jatta onkin pelannut kaikkia muita paikkoja paitsi keskihyökkääjänä pelivuosiensa aikana. Jatta on vahvimmillaan yleispelaajan ja hakkurin tontilla. Pyhäselän Urheilijoiden lisäksi Jatta on pelannut mm. Joensuun Prihoisssa ja Karelian Hurmoksessa 1-sarjaa.

“Jujun hyvän valmennuksen lisäksi, joukkueen huikeat pelikaverit innostivat minua jatkamaan Jujussa, ”Jatta kertoo. “Olen pelannut vain puolikkaita kausia viimeiset pari vuotta, joten haluan pelata ehjän ja kokonaisen kauden tänä vuonna. Tältä kaudelta odotan tasaista hyvää tekemistä sekä itseltäni että joukkueelta ja tietysti tiukkoja kamppailuita muita joukkueita vastaan”, Jatta toteaa lopuksi.

Lentopalloseura Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaaja. Seura on kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös kaksi joukkuetta naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana.

Nuori edustusjoukkue esitti hyviä otteita 1-sarjassa ja eteni tällä kaudella puolivälieriin asti. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja seurasta nettisivuiltamme: www.joenjuju.com tai kausijulkaisusta.

Yhteyshenkilö Joen Juju:

Thomas Heiskanen, puh: 0400 894 418 ja sähköposti: thomas.heiskanen@gmail.com

Matti Turtiainen, puheenjohtaja, puh: 050 527 7015 ja sähköposti: matti.turtiainen@uef.fi

244 views

Comments


bottom of page