top of page

Hyvää mieltä ja yhteisöllisyyttä -tukea saatavilla lentopalloharrastukseen

Joen Juju on aktiivinen lentopalloseura ja harrastuksen parissa saatua hyvää mieltä jaettiin alkuviikosta vanhuksille. Seuran B-ikäiset juniorit kävivät laulamassa Joululauluja Sireenipihassa 16.12.2019. Samalla syntyi ajatus ”liikunnallisesta viestikapulasta”, jota aioitaan seurassamme eri tavoin kehittää kevään 2020 aikana. Ollaanhan kuullolla ja muistetaan mm. toukokuussa Unelmien liikuntapäivässä erityisesti heitä, joilla liikkumisen mahdollisuudet ovat syystä tai toisesta vähäisiä.


Tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten lentopalloharrastukseen

Joen Jujussa haluamme tukea ja mahdollistaa lasten ja nuorten osallisuutta heidän hyvinvointiaan tukevan harrastuksen parissa. Joen Juju on mukana Joensuun kaupungin hallinnoimassa hankkeessa, joka on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitusta 7-15-vuotiaiden vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen vuonna 2020. Avustuksen myötä voimme auttaa ja tukea lasten ja nuorten lentopalloharrastuksen jatkamista, kun perheessä on haastava taloudellinen tilanne.


Yhteystiedot ja hakuohjeet vuodelle 2020:

Tukea voi hakea kevätkaudelle 31.1.2020 mennessä ja syyskaudelle 30.9.2020 mennessä. Erityisestä syystä Joen Jujun johtokunta voi myöntää tukea hakemuksesta myös muuna aikana. Lisätietoja ja hakulomakkeen saatte ottamalla yhteyttä: kati.mannynsalo@gmail.com


Joen Juju toivottaa leppoisaa Joulun aikaa lentopallon ystäville ja liikunnallista ja reipasta tulevaa vuotta!


Jujun johtokunta

179 views

Comentários


bottom of page