top of page

Haluatko olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista? Innostaako lentopallo ja valmentaminen sinua?

Joen Juju hakee lentopalloperheeseensä lisää apukäsiä päävalmentajiksi ja apuvalmentajiksi erityisesti eri-ikäisten tyttöjen ryhmiin kaudelle 2022-2023.

Seurassamme on useita lasten ja nuorten harraste- ja kilpajoukkueita. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä kokemusta valmentamisesta, innokkuus oppia ja motivoitunut mieli riittää! Seurassa on siis tarjolla erilaisia valmennustehtäviä jokaisen innostuksen ja kokemuksen mukaan.

Seuran nykyiset valmentajat ovat apuna kouluttamassa uusia valmentajia ja lisäksi seura tukee lentopalloliiton järjestämien lentopallokoulutusten suorittamista.

Seura toimii vapaaehtoisvoimin

Jujun johtokunta, valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on tyttöjen juniorijoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajia toimi niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa. Lisäksi löytyy naisten joukkueita 2- ja 3-sarjassa. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla.


Jos innostuit, ota yhteyttä seuran nuorisopäällikköön Laura Parviaiseen!


Laura Parviainen, puh: 050 4040779, sähköposti: joenjuju.parviainenlaura@gmail.com

留言


bottom of page