top of page

Hakkuri Milja Hytönen viihtyy Joensuussa: "En harkinnut muita vaihtoehtoja, kuin jatkaa Jujussa"

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Sanomalehti Karjalaisen nettisivuillla 25.5.2021. Kirjoittaja Petri Siitonen. Teksti julkaistu Karjalaisen luvalla.

Lentopallon naisten 1-sarjassa pelaava Joen Juju ja Milja Hytönen ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 182-senttinen hakkuri pelasi viime kaudella 22 ottelua, joissa tehtyjä pisteitä kertyi 205.

Tervon Urheilijoiden kasvatti on pelannut Joensuussa jo muutaman vuoden edustaen aiemmin NiceTeamia sekä Karelian Hurmosta. - Odottavaiset fiilikset. Tulevan kauden joukkue vaikuttaa hyvältä ja meno treeneissä on kovaa jo nyt. En harkinnut muita vaihtoehtoja, kuin jatkaa Jujussa, Joensuussa erinomaisesti viihtyvä Hytönen sanoi. Jujun ensi kauden joukkueessa uusia kasvoja ovat liigakokemusta omaavat Iida Paanasen ja Anni Karjalaisen. Lisäksi Jujuun liittyivät nuoret lupaukset Elisa Muukkonen, Sofia Päykkönen sekä Ella Kuosmanen. - Nuoret ovat todella lahjakkaita. Viime kauden tehonaisiin Hytösen ohella kuulunut Sini Kesänen jatkaa myös joukkueessa. Jujun parhaimmistoon viime kaudella kuulunut Nea Hämäläinen on sen sijaan lähdössä muualle. Päävalmentajana nähdään tuttu Thomas Heiskanen.

Tulevana viikonloppuna 27 vuotta täyttävä Hytönen myöntää, että Mestaruusliiga kiinnostaa. - Miksipä ei, mutta keväällä sen sitten näkee. Siisti juttuhan se liiganousu olisi, lääkärikeskuksessa hoitajana ja esimerkiksi koronanäytteitä ottava hakkuri kuittasi.

296 views

Comments


bottom of page