top of page

Ensimmäinen vieraspeli

Kuortane - Juju 3-0 (25-20, 25-16, 25-15).

Aamulla aikainen lähtö ja matkustus pikkubussilla näkyi ensimmäisen erän alussa. Helpotkin pallot jäivät meidän kenttään ja pelaaminen näytti turhan varovaiselta. Vasta erän lopussa heräsimme taisteluun mukaan ja nousimme 24-13 tilanteesta vielä 24-20 tilanteeseen. Loppukiri tuli liian myöhään ja erä Kuortaneelle 25-20.

Toisessa erässä molemmin puolin verkkoa näkyi nuori lahjakkuus ja palloja puolustettiin peliin vaikeistakin paikoista. 14-14 tasatilanteessa Kuortaneen Sanni Rantanen #15 syötti Kuortaneen 19-14 johtoon ja erä selvästi vastustajalle 25-16.

Pitkällä erätauolla emme saaneet erätappioita nollattua ja meno jatkui samaa rataa Kuortaneen paukuttaessa pisteitä neloslaidasta. Meidän syöttö- ja vastaanottopeli olivat selvästi Kuortanetta heikompia. Vaikka vaihtoja tehtiin paljon ja Pinjakin suoriutui onnistuneesti ykkössarjadebyytistään, Kuortane voitti myös kolmannen erän selkein pistein 25-15.

Valmentajan kommentit:

Ensimmäiseen erään saatiin heikko startti, oltiin pahasti jäljessä. Varmasti matkustaminen painoi jaloissa, mutta vastustaja myös pelasi todella hyvin. Ensimmäisen erän loppuun huikea nousu, joka kantoi myös toisen erän alkuun, jossa pelattiin hyvää lentopalloa. Vastustaja pelasi hyvin ja kun me emme saaneet omaa syöttöämme toimimaan ja keskihyökkäys jäi tehottomaksi, emme pystyneet haastamaan vahvaa junnumaajoukkueryhmää. Linnea Kuusela oli vastustajalta todella hyvä.