top of page

Emilia Sieviläinen jatkaa Joen Jujun riveissä myös ensi kaudellaAlkuperäinen artikkeli on julkaistu Sanomalehti Karjalaisen nettisivuillla 8.6.2021. Kirjoittaja Petri Haapala. Teksti julkaistu Karjalaisen luvalla.


Joensuulaiselle lentopalloyleisölle tuttu Emilia Sieviläinen jatkaa peliuraansa Joen Jujun riveissä. Sieviläinen, 26, teki Jujun kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Juju on koonnut vahvistuneen joukkueen ykkössarjaan, ja se nosti myös Sieviläisen halukkuutta jatkaa tutussa seurassa.

- Tuleva kausi näyttää tosi hyvältä. Joukkueesta lähes puolet on uusia pelaajia, ja porukka on vahvistunut. Paanasen Iida tulee passariksi Rovaniemeltä, ja hänellä on tosi kova tausta ja kokemus.

- Minulle oli helppo päätös jatkaa täällä, Jujussa hommat ovat toimineet. Erityisesti olen tykännyt fysiikkavalmennuksestamme. Tommi Remes on hyvä valmentaja. Liiganousu tulee olemaan tavoitteena, ja sen eteen tehdään kovasti töitä. Tavoite tuntuu sopivan kovalta minulle, ja siksi halusin vielä jatkaa pelaamista.

Sieviläinen on pelannut liberona ja rooli tulee olemaan sama ensi talvenakin. Hän laskeskeli aloittavansa jo kymmenennen kautensa joensuulaisjoukkueissa. Ennen Jujua hän pelasi Karelian Hurmoksessa ja NiceTeamissa.


SIEVILÄINEN TYÖSKENTELEE Siun soten rekrytointisuunnittelijana. Päivätyö mahdollistaa aikaisempia vuosia paremmat mahdollisuudet myös lentopalloilun jatkamiseen.

- Aiemmat neljä vuotta olin kolmivuorotyössä, ja työn ja pelaamisen yhdistäminen oli rankkaa. Ensi kaudella pystyn keskittymään lentopalloiluun täysillä, kun olen päivätyössä.

Työn ja pelaamisen ohessa Sieviläinen myös opiskelee sosiaali- ja terveysalan kehittämistä ja johtamista.

Lentopallo on tärkeä puheenaihe kotioloissa, sillä Sieviläisen avopuoliso on Hurmoksen riveissä jatkava hakkuri Ville Louhela.

Sieviläinen kertoi, että Juju harjoittelee jo täydellä höyryllä kohti tulevaa kautta.

- Joukkueharjoittelussa on menossa jo kuudes viikko, ja kovaa on treenattu.

227 views

Comments


bottom of page