top of page

C2 piipahti F-poolissa 16.11.2019

Kerimäki ei ole liian kaukana, mutta kannattaa lähteä matkaan silti ajoissa. Lauantain turnaus käynnistyi ajallaan, mutta Juju C2 ei ehtinyt turnauspaikalle niin ajoissa, että lämmittely olisi ehditty tehdä omilla, turvallisilla rutiineilla. Joukkueen stäffillä meni ilmeisesti jossain vaiheessa pienet ja isot viisarit sekaisin ja tämän seurauksena tytöt saatiin saliin vasta puolisen tuntia ennen pelin alkua. Tuolloin saliin asteli 14 tyttöä, jotka olivat roolitettu seuraavasti: passarina Laura, hakkurina Anfisa, Olga ja Sanni (ensimmäistä kertaa Jujussa!), keskipelaajina Halla, Jessica, Olesia ja Paloma, yleispelaajina Alina, Anni, Nea ja Sara sekä liberoina Maisa ja Milla.

KLP-86 kotisalissaan oli huomattavan paljon valmiimpi ensimmäiseen peliin. He latoivat tauluun 9-0 -lukemat ennen kuin olimme edes tajunneet pelin alkaneen. Ensimmäinen erä meni jalkoja herätellessä. Toisessa erässä tekeminen oli huomattavasti terävämpää ja roikuimme mukana 11-7 -tilanteeseen asti, jolloin kerimäkeläisten Sonjan syöttöputki (8-0) käytännössä ratkaisi erän. Varsin nopea 0-2 (8-25, 11-25) -tappio jäi ensimmäisen pelin saldoksi.

Yhden ottelun mittaisen tauon jälkeen vastaamme astui jo kolmatta kertaa tällä kaudella Pass C2. Aiempien pelien voitot meillä oli tasan. Ison pelaajamäärän takia teimme lukuisia muutoksia kokoonpanoon. Liekö se ollut syynä, mutta jälleen saimme huonon alun avauserään. Vastaanotto ei lähtenyt toimimaan lainkaan ja mikkeliläiset nappasivat heti 9-1 -johdon. Erän edetessä rytmi kuitenkin löytyi. Etumatka kapeni parhaimmillaan kolmeen pisteeseen (16-19), mutta aivan loppuun asti se ei riittänyt. Toinen erä oli tasaisempi, mutta meni käytännössä koko ajan pienoisessa Passarien hallinnassa. Erän lopulla selvitimme kuudesta ottelupallosta peräti neljä. Viides ottelupallo päätti ottelun tappioon 0-2 (18-25, 22-25).

Otteluiden välissä mietittiin porukalla, että miten sitä boxia puolustettiin.


Turnauksen päätteksi kohtasimme RautU:n, joka oli tarrautunut jo tiukasti kiinni poolinousuun voittamalla turnauksen aiemmat kaksi otteluaan. Rautalampelaiset olivat odotetun vahvoja ja omilla suorituksillamme tehdyt pisteet jäivät koko ottelussa kuuteen. Juju C2 jaksoi kuitenkin rohkeasti yrittää, mutta taipui tässäkin suoraan kahdessa erässä luvuin 0-2 (14-25, 15-25).

Vastaanottomme jäi tässä turnauksessa vaatimattomaksi ja lentopallossa on vaikea lähteä rakentamaan omaa tekemistä ilman luotettavaa ensimmäistä kosketusta. Saimme paljon kotiläksyjen aiheita tälle osastolle. Silloin kun pallo nousi, niin pelaajat kyllä tekivät hienojakin hyökkäyksiä. Nostaisin yksittäisenä pelaajana esiin koko turnauksen passanneen Lauran, joka vaatimattomasta nostopelistä huolimatta koetti urhoollisesti luoda koko ajan joukkuelleen hyökkäyspaikkoja.

Ottelumme jatkuvat kolmannella kierroksella G-poolissa, jossa meitä emännöi Pass C2. Muut vastustajamme ovat LiTai ja VesU.

46 views

Comments


bottom of page