top of page

C1-tyttöjen tasoturnaus

C1-joukkueen tasoturnaus pelattiin lauantaina 5.10 Nepenmäen koululla. Vastustajaksi saimme Kontiolahden Iskun, Outokummun Partion ja Liperin Taimen. Turnausviikon harkat eivät sujuneet ihan suunnitelmien mukaan. Oli koeviikkoa, sairastumisia ja muita vammoja, joten kertaakaan emme päässeet harjoittelemaan koko joukkueen kanssa. Lauantaina mukana oli kuitenkin 11 pelaajaa: Veera L (P), Noora L (YP), Helmi (H,KT) Milla (H), Erika (YP,P), Mea (KT), Elsi (YP), Liisa (L), Noora P (L), Eviaana (YP) sekä Nella (KT). Valitettavasti Veera S joutui jäämään pois ensimmäisestä turnauksesta.

Ensimmäinen peli oli Kontiolahden Iskua vastaan. Vastustajan peli oli aivan omaa luokkaansa, eikä päästy missään vaiheessa heitä haastamaan. Muutamia hyviä suorituksia kuitenkin nähtiin ja saatiin hyvää harjoitusta kovista syötöistä. Peli selkeästi Iskulle 0-2 (6-25, 11-25).

Pienen evästelyn jälkeen pelasimme Outokummun Partiota vastaan. Ensimmäinen erä meni meidän johdolla, toisessa erässä vastustaja paransi peliään ja teki erästä tasaisen. Jännittävä peli kääntyi kuitenkin meidän onneksi ja pelistä 0-2 (19-25, 23-25) voitto.

Viimeinen peli oli Liperin Taimea vastaan. Ensimmäinen erä selkeästi meille. Toiseen erään laitettiin ihan uusi kuusikko ja sehän näkyi pelissä. Erän alku pelattiin tasaisissa merkeissä. Pallot ei noussut passarille ja tehtiin hölmöjä virheitä. Passari vaihdon jälkeen, peli lähti taas kulkemaan ja loppu erä saatiin hoidettua kunnialla kotiin. Pelistä siis päivän toinen voitto 2-0 (25-8, 25-15).

Päivän saldona 2 voittoa ja yksi tappio. Pelit jatkuvat D-poolissa kolmen viikon kuluttua. Seuraavat viikot keskitytään ainakin vastaanottoon ja taitaapa passareillekin olla jotain omaa harkkaa suunnitteilla. Positiivisin mielin jatkamme kohti 1. pooliturnausta.