top of page

C1: taistelu SM-välierä paikasta

Updated: Feb 18, 2020

C1 joukkueen 5.pooliturnaus pelattiin lauantaina 1.2 Rantakylän urheiluhallilla. Turnauksen voittajalle oli tarjolla SM-välierä paikka. Vastustajaksi saimme Mikkelin Passarit, Korpilahden Pyrinnön ja Jyväskylän JyLe C1:n. Juju C1 lähti turnaukseen tällä kertaa hieman erilaisella kokoonpanolla sillä Noora L, Veera L ja Nella ei tällä kertaa päässyt mukaan pelaamaan. Onneksi saimme B1 joukkueesta lainaan Iisan ja C2 joukkueesta Hallan.

Ensimmäinen peli pelattiin Passareita vastaan. Ensimmäiseen erään lähdettiin pelaamaan kokoonpanolla: Mea P, Erika ja Veera YP, Iisa H, Helmi ja Halla KT, Noora ja Liisa L. Peli lähti tasaisesti käyntiin. Erän puolivälissä vastustaja pääsi karkuun ja vei erän 17-25. Toiseen erään lähdettiin kokoonpanolla: Erika P, Iisa ja Veera YP, Milla H, Helmi ja Halla KT, Noora ja Liisa L. Toinen erä meni kokoajan passareitten johdossa. Erän puolivälissä päästiin hätyyttelemään kahden pisteen päähän, mutta loppuerän passarit meni omia menojaan. Ekasta pelistä siis 0-2 (17-25,16-25) tappio.

Evästauon jälkeen pelasimme Pyrintöä vastaan. Tähän peliin lähdettiin pelaamaan kokoonpanolla: Mea P, Erika ja Veera YP, Elsi H, Helmi ja Halla KT, Noora ja Liisa L. Erä lähti käyntiin meidän johdolla. Vastustaja paransi peliään erän edetessä ja loppuerästä tulikin tasainen, jonka Pyrintö vei 25-23. Toiseen erään lähdettiin kokoonpanolla: Erika P, Iisa ja Veera YP, Milla H, Mea ja Helmi KT, Noora ja Liisa L. Toinen erä alkoi tasaisesti, mutta erän puolivälissä vastustaja pääsi johtoon ja vei lopulta myös toisen erän 25-16.

Ruokatauko ja pieni happihyppely, jonka jälkeen pelasimme JyLe C1 vastaan. Tämä peli pelattiin kokoonpanolla: Erika P, Iisa ja Veera YP, Milla ja Elsi H, Helmi ja Halla KT, Noora ja Liisa L ja Mea lepuutteli vammojaan ja kannusti vaihtopenkillä. Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin, johdimme peliä parhaimmillaan kuudella pisteellä. Tilanteessa 21-15 vastustaja otti loppukirin ja niin vain kävi, että JyLe vei lopulta voiton ensimmäisestä erästä 24-26. Toinen erä meni vastustajan johdolla, eikä päästy enää peliin mukaan. Toinen erä JyLelle 14-25.

Tällä kertaa kolme tappiota. Peli kulki kuitenkin päivän aikana toisinaan oikein mainiosti. Nähtiin hienoja syöttöjä, kovia hyökkäyksiä ja muutama nätti torjuntakin. Joukkueen tavoite SM-välierä paikasta jäi tällä kertaa saavuttamatta. Pelit kuitenkin jatkuvat jälleen maaliskuussa, jolloin taistelemme sijoista 29-44. Sitä ennen kuitenkin pelaamme vielä AM-turnauksen sijoista 7-11 Enossa 15.2. Kiitokset Ilpolle tilastoinnista ja vanhemmille turnausjärjestelyistä!