top of page

C1 Kauhajoella

Updated: Nov 18, 2019

C1 pelasi 2. pooliturnauksensa 16.11.2019 Kauhajoella. Pelaamaan lähdettiin koko joukkueen voimin; Veera L (P), Mea (P), Liisa (L), Noora P (L), Erika (YP), Veera S (YP,KT), Noora L (H,YP), Helmi (KT,YP), Nella (KT), Milla (H) ja Elsi (H). Valmentamassa oli Kristiina ja kuskina ja huoltojoukoissa Kirsi, Diana, Alisa sekä Erikan ja Mean isät. Joukkue lähti hyvillä mielin Seinäjoelle perjantaina. Siellä yövyttiin upeassa hotellissa. Kauhajoelle lähdettiin ajelemaan aamulla hieman väsyneinä.
Eka peli pelattiin tuttua Outokummun partiota vastaan. Peli ei lähtenyt käyntiin, koska olimme nukuksissa ja ääni puuttui kentältä. Vastustaja pääsi lyömään enemmän palloa, joten Partiolle selkeä 2-0 (25-18,25-10) voitto.

Toinen peli pelattiin kotijoukkue Karhua vastaan. Tässäkään pelissä ei ollut riittävästi ääntä ja pallo ei noussut passarille. Tästäkin pelistä 0-2 (13-25, 7-25) tappio meille. Viimeinen peli pelattiin JaJa vastaan. Ensimmäisessä erässä ei ollut ääntä eikä päästy itse hyökkäämään. Toisessa erässä parannettiin vähän peliä, mutta loppua kohden syötötkin rupesi menemään verkkoon. Viimeisestäkin pelistä 2-0 (25-17, 25-19) tappio.


Meillä onnistuu kun on fiilistä, mutta tänään se uupui. Oma peli ei lähtenyt käyntiin koko päivänä. Ei auta kuin päästä yli tästä pohjanoteerauksesta ja treenata entistä kovemmin. Seuraavat pelit pelataan F-poolissa ja todennäköisesti tiedossa on kotiturnaus 7.12.
- C1 tytöt ja valmentajat


84 views

Comments


bottom of page