top of page

C1-joukkueen AM-turnaus sijoista 6-10

C1-joukkue pelasi lauantaina 15.2 Idän AM-turnauksessa sijoista 6-10. Pelit pelattiin Enossa ja vastustajaksi saimme; Outokummun Partion, Mikkelin Passarit C2, PuWo C2 ja RautU:n.

Eka peli pelattiin Partiota vastaan. Ensimmäisessä erässä tehtiin paljon omia virheitä, erä helposti Partiolle 14-25. Toisessa erässä parannettiin omaa peliä ja toinen erä pelattiinkin tasaisesti. Partio kuitenkin uskalsi ratkaista palloja rohkeammin, joten voitti myös toisen erän pistein 24-26.

Toinen peli pelattiin Passareita vastaan. Tähän peliin laitoimme liberomme Noora P:n YP tontille. Ensimmäinen erä meni meidän johdossa, toinen erä pelattiin hieman tasaisemmin. Pelistä kuitenkin meille 0-2 voitto pistein 13-25, 19-25.

Kolmas peli oli PuWo2 vastaan. Ensimmäinen erä lähti PuWon johdolla käyntiin, erän loppua kohden peli lähti kuitenkin sujumaan ja vietiin eka erä pistein 25-20. Toinen erä oli taas tasaista vääntöä, mutta veimme kuitenkin myös toisen erän pistein 25-21.

Viimeinen peli pelattiin RautU:a vastaan. Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin. Vastustaja kuitenkin tsemppasi ja paransi peliään ja tuli rinnalle ja lopulta ohi, vei siis ekan erän pistein 25-20. Toinen erä lähti käyntiin RautU:n johdolla, loppukirimme ei riittänyt tällä kertaa ja niin vain RautU vei myös toisen erän pistein 25-20.

Päivän saldona 2 voittoa ja 2 tappiota. Sijoituksemme siis 8. Pelit jatkuvat jälleen 14.3, jolloin matkaamme Jyväskylään. Vastaamme saamme JyLe C1, Pyrinnön ja KLP-86.