top of page

B1-tyttöjen kevätkauden avaus N2-sarjassa- Juju N2 B1 vs. PuWo N2/HH 0-3

Joulutauko tuli koko joukkueelle ja valmennukselle todella tarpeeseen. Lepuutettiin rasituksia pois, levättiin hiukan ja ladattiin akkuja pelirikasta kevättä varten. Saimme myös muutettua fysiikkaharjoittelua keväälle, kun meidän keskiviikon fysiikkatreeni siirtyi Areenalle monipuolisempiin harjoitusmahdollisuuksiin Kimmon hyvässä ohjauksessa.


Juju N2-B1 v. PuWo N2/HH sunnuntaina 12.1.

Naisten 2-sarjan ottelu käynnistyi kevään osalta heti lohkon kovimman joukkueen kohtaamiseen, PuWo N2/HH pelasi nimittäin syksyn ylemmässä 2-sarjassa ja joukkueessa on mm. 1-sarjan pelikokemusta omaavia pelaajia.

Pataluodon saliin tullessa valmentajaa odotti hieno yllätys, penkit, pöydät ja verkkokin oli lähes valmiina meidän joukkueen tyttöjen toimesta. Upeata!

Minun tiimissä oli tällä kertaa penkillä apuvalmentajana Pami ja liberovalmentajana Ella S. , joukkueenjohtajana Tara ja huoltajana Liisa. Tähän peliin saimme pitkästä aikaa 10 pelaajaa, vaikka meidän C-tytöt olivatkin viikonloppuna C:n turnauksissa pelaamassa. Saimme mukaan onneksi A-tytöistä vahvistukseksi keskariksi Siirin. Joukkueessa mukana olivat siis Moona (P, kapteeni), Pipsa (P), Annamaaria (H), Vanessa (H), Tiia (KT), Siiri (KT), Venla (YP), Netta (YP), Sonja (YP) ja Emilia (L). Jo ennen pelin alkua näki, että vastustaja lyö ja syöttää kovaa. Ensimmäisen erän alku menikin kovan syötön vastaanottoa harjoitellessa. Tilanteessa 1-7 otin ensimmäisen aikalisän. Pallot alkoi erän aikana nousemaan hiukan paremmin ja saimme upeita hyökkäyksiä myös ensimmäiseen erään. Erä kuitenkin PuWolle 15-25. Toisen erän alkuun saatiin meidän peliä kulkemaan jo paremmin, nostot onnistui paremmin, hyökkäykset ja torjunnat samoin. Tilanne eteni tasaisesti 8-8 tilanteeseen asti. Sitten PuWon kokenut joukkue sai kovilla aloituksilla ja hyökkäyksillä pelin kulkemaan vielä astetta kovemmin ja toinen erä PuWolle lopulta selvästi 13-25. Kolmas erä eteni myöskin tilanteeseen 10-11 tasaisesti, mutta sen jälkeen PuWo vei loppuerän selvästi lukemin 14-25 ja pelin 0-3. Meidän osalta pelissä oli silti todella paljon positiivista, syötimme peräti 9 ässäsyöttöä pelissä, tuli upeita torjuntoja ja puolustuksia välillä. Tämä peli vei taas meidän peliä eteenpäin ensi viikonlopun B-tyttöjen turnausta varten. Lisäksi oli upeasti katsojia paikalla, kiitos yleisölle kannustuksesta!


C-tytöt vahvistuksina joukkueissaan

Pelin jälkeen sai vielä jännittää livelähetyksen kautta, miten meidän joukkueen C-ikäisten, Nellan ja Iisan, pelit sujuivat Jujun C1-joukkueen mukana. Oli upeata seurata miten upeasti tytöt (+toki muu joukkue myös!) oman ikäisten turnauksissa pelasivat. Treenaaminen ja pelaaminen B1-joukkueen mukana kehittänyt taitoja upeasti. Meidän keskari Anniina pääsi lauantaina kokemaan C-tyttöjen A-poolin turnauksen Kontiolahden Iskun joukkueessa ja myös Anniinan pelit sujuivat upeasti Maskussa!


Ensi viikolla B:n sarja jatkuu ja pelaamme Outokummun Urheilutalolla lauantaina 18.1. kello: 10.30 alkaen. Vastassa on Outokummun Partio, Juju B2 ja Leppävirran Viri.


Johanna, B1-valmentaja

90 views

Comments


bottom of page