top of page

Anni Pohjanen ja Emilia Muukkonen yleispelaajiksi Jujuun

Naisten 1-sarjassa pelaava, Joen Juju, on solminut uusia sopimuksia kahden yleispelaajan kanssa tulevalle kaudelle. Anni Pohjanen ja Emilia Muukkonen liittyvät Jujun 1-sarja joukkueeseen.


Anni Pohjanen vaihtaa Artic Volleysta JujuunAnni Pohjanen (2004, 175 cm) vahvistaa Jujun laituriosastoa. ”Rovaniemeltä Joensuuhun muuttava Anni on erittäin lupaava nuori pelaaja, kertoo joukkueen päävalmentaja Anders Sutinen. Keskustelut Annin ja hänen viime kauden valmentajan, Jukka Lehtosen, kanssa antoivat suuntaa sille, että Joensuu on erinomainen vaihtoehto tässä vaiheessa uraa. Pohjanen saa peliaikaa ja pelikokemusta 1-sarjassa, niin varmasti jatkossa liigakentät kutsuvat Annia takaisin, toteaa Sutinen.” Anni Pohjanen on Tornio Lentiksen kasvatteja.


Ruokolahden Rajun lahjakas Emilia Muukkonen Jujuun
Ruokolahden Rajun kasvatti, Emilia Muukkonen (2007, 179 cm), solmi sopimuksen Jujun kanssa. ”Jujun päävalmentaja Anders Sutinen kertoo, että Emilia on erittäin lupaava pelaajanalku, joka kaipaa nyt paljon laadukkaita harjoituksia ja pelejä alle. Emilialta odotamme erityisesti suoritustason nostoa erityisesti hyökkäyspelaamisen tilanteiden tunnistamisessa. Emilia on seuraava Muukkosen lentopalloperheen kasvatti, jolla on edellytykset liigakentille sisarusten perässä, toteaa Sutinen.”

Jujulla on nyt kasassa kahdeksan sopimusta ja tiedotamme lisäsopimuksista lähiaikoina.


Sopimustilanne 30.5.2024:

Laura Anttila, passari (jatkosopimus)

Saana Hantula, keskitorjuja (jatkosopimus)

Anni Pohjanen, yleispelaaja (uusi sopimus)

Ella Lehtonen, yleispelaaja (jatkosopimus)

Emilia Muukkonen, yleispelaaja (uusi sopimus)

Riina Lukkaroinen, yleispelaaja (jatkosopimus)

Ella Vasarainen, hakkuri (jatkosopimus)

Netta Borgström, libero (jatkosopimus)

 

Lisätietoja:

Päävalmentaja Anders Sutinen

Puh: 0504124636

Sähköposti: andde78@hotmail.com

376 views

Yorumlar


bottom of page