top of page

Anders Sutinen on Joen Jujun uusi päävalmentaja

Anders Sutinen on valittu Joen Jujun edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Hän jatkaa myös seuran nuorisovastaavana. Joen Juju pelaa naisten 1-sarjassa tulevalla kaudella.

Jujun edustusjoukkue voitti 1-sarjan mestaruuden kaudella 2022-2023 ja eteni liigakarsintoihin. "Haluamme jatkaa seuran pitkäjänteistä kehittämistä aina junioripolusta edustusjoukkueeseen, Jujun puheenjohtaja Matti Turtiainen toteaa. Sutisen laaja ja pitkä kokemus valmentamisesta sekä erityisesti nuorten pelaajien kehittämisessä tukee tätä seuran pitkäjänteistä työtä, Turtiainen jatkaa."Kuva: Väinö Leppänen

Monipuolinen valmentajakokemus


Anders on toiminut lentopallon valmennustehtävissä monipuolisesti jo vuosia. Sutinen on toiminut aiemmin naisten 1-sarjassa 2-valmentajana, 2-sarjan päävalmentajana sekä eri ikäluokkien juniorivalmentajana. Lisäksi hän on toiminut Lentopalloliiton Idän alueen aluevalmentajana, Pohjois-Karjalan maakuntavalmentajana sekä Joensuun Urheiluakatemian lentopallovalmentajana. Anders on viimeistelemässä valmentajan ammattitutkintoa Itä-Suomen Liikuntaopistolla (valmistuminen 6/2023).


”Kiitokset Jujulle luottamuksesta. Toimintaympäristö ja sen tuntemus kokonaisuudessaan vaikutti omaan päätökseeni. Seuralla on halua kehittää toimintaa niin urheilullisesti kuin myös taustojen osalta, Sutinen toteaa. Tärkeää on kehittää harjoittelukulttuuria seuran muiden valmentajien kanssa. Yhteistyö sekä Urheiluakatemian että alueen muiden seurojen kanssa pidetään myös tärkeässä roolissa.”


"Sutinen kokee päätehtäväkseen joukkuepelaamisen ja pelaajien kehittämisen yksilöinä sekä tietysti tuloksen tekeminen. Fiilis on korkealla ja luottavaisella mielellä aloitetaan joukkueen kasaaminen. Naisten 1-sarja on tasokas sarja, jossa tulevaisuuden huippupelaajia kehitetään. Tavoite tulevalle kaudelle määritellään yhdessä joukkueen kanssa ja siitä kerrotaan kesän edetessä tarkemmin, Sutinen toteaa."

Lisätietoja


Anders Sutinen, Jujun päävalmentaja, puh: 0504124636, andde78@hotmail.com

Matti Turtiainen, Jujun puheenjohtaja, puh: 0505277015, matti.turtiainen@uef.fi

Lentopalloseura Joen Juju


Jujun valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on junnujoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajat toimivat niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa. Seurassa on myös naisten 3-sarjajoukkueita sekä perhevuoro taustajoukoille. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla. www.joenjuju.com

561 views

Comments


bottom of page