top of page

A2-tyttöjen kauden eka turnee

Updated: Sep 22, 2020


A-tyttöjen kausi korkattiin kotitanhuvilla Nepenmäen salilla. Pari edeltävää viikkoa oli tytöt sairastaneet flunssaa vuoron perään, joten ihan kaikkia kokeiluja ei ehditty tehdä treeneissä, vaan osa jäi turnaukseen.

Passareilla sattui kohtalaisen pöljä päivä (=erityisen hyvä päivä), vaikka joukkuekaverit olivatkin päättäneet antaa heille vähän juoksuharjoitusta pallopelin lomaan. Pipsa oli hivenen Emmaa terävämpi ja saikin tänään hiukan enemmän vastuuta.


Aamu alkoi Jujun ykkösen ja kakkosen välien selvittelyllä. Ykkösen tytöillä oli ilmeisesti muistissa harkkamatsi ja napit tiukasti kiinni. Siirin ja Venlan vahvoihin syöttöihin kangistuttiin eikä pelin voittajasta ollut epäselvyyttä.

Toisessa pelissä saimme vastaan Kerimäen Lentopallon. Vastaanotto parani selkeästi ensimmäisestä pelistä, mutta jostain syystä hyökkääjät olivat tehottomia aina toisen erän loppumetreille asti. Tai ehkä KLP vain puolusti niin hyvin. Jotain kuitenkin tapahtui 11-21 tilanteessa. Miljan johdolla joukkue syttyi taistelemaan. Pääsimme tasoihin 25-25, meillä oli pari eräpalloa, mutta niin vain pistein 30-28 KLP vei erän. MUTTA nyt oli löytynyt joukkueelle peli-iloa ja tehoja - hienoa!

Viimeisessä pelissämme vastaan asettui Leppävirran Viri. Joukkueemme jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä jäätiin ja vaikka Levi oli onnistunut viemään A1-joukkueelta erän, niin nyt sitä vietiin kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. Ykkönen nousi, Pipsa tarjoili passeja ja Sonja, kapu-Jenna, Minja, Milja ja Tiia paukuttelivat vuoron perään pisteitä. Vieraat olivat saaneet kasaan 13 ja 16 pistettä kun Minja niittasi ottelun komealla ässällään.

Turnauspäivän tehokkain pisteiden valossa oli Sonja, jota Milja ja Jenna R. hyvin komppasivat.

Seuraavalla kierroksella vastassa Levi, Laihia ja Pihtipudas. Tästä on hyvä jatkaa! T: Nyrkki

249 views

Comments


bottom of page