top of page

A2:n 2-sarja korkattu

Naisten 2-sarjan avaus pelattiin 23.9. Savonlinnassa. Liekö iltapelin ajankohta jättänyt jalat bussiin, kun puolustuspeli ei ottanut onnistuakseen missään vaiheessa peliä. Kaksi ensimmäistä erää mentiin täysin kotijoukkueen komennossa (25-17, 25-16). Kolmannessa erässä laitahyökkääjämme saivat hyvin onnistumisia ja erästä tulikin ottelun tiukin (25-20). Ajo vei kuitenkin Venla Huomanin johdolla ottelun suoraan kolmessa erässä.

Kotiavausvastustajaksi saimme Iskun Kontiolahdelta. Draamaa ei tästä ottelusta puuttunut. Jo ensimmäisen erän alkuvaiheilla libero-Saana joutui jättämään pelikentän. Saana tavoitteli palloa lattianrajasta ja siinä rytäkässä vääntyi pari sormea. Anni hyppäsi kehiin rohkealla pelillä, vaikka takana oli pitkän toipilasajan jälkeen vain yksi treeni. Erä meni kuitenkin sekoiluksi ja selkeästi, 9-25, vastustajalle.

Toisessakaan erässä ei vastaanotto toiminut. Vastustajan avustuksella keräsimme kuitenkin 16 pistettä.

Kolmas erä alkoi toisenlaisissa tunnelmissa. Uskalsimme syöttää rohkeammin ja vastaanottomme parani. Teimme omia pisteitä. Sitten - 11-8 tilanteessa passari-Emma loukkaantui ja kannettiin pois kentältä. Pipsa astui tilalle. Pisteitä tehtiin vuoron perään ja taistelu oli hurjaa. Isku johti jo 16-20, sitten tilanne olikin tasan 20. Tasan se oli myös 21., 22., 23. ja 24. pisteessä. Hartikaisen Essi niittasi pisteen johtoon ja Peltoniemen Sanni viimeisteli pelin lopun ässällään 26-24. Taistelu ei siis aivan riittänyt pelin kääntämiseen, mutta lupauksia se antoi.

Hattu päästä tytöille, jotka tekivät tästä PELIN vielä loukkaantumisien jälkeen!

Jujulta pisteitä tehtaili eniten Sonja (8) ja Iskulta Essi (11) ja Sanni (10). T. Nyrkki