top of page

A2-joukkueen kuulumisiaToukokuun lopulla kokoonnuttiin ensimmäisiin yhteisiin A2-treeneihin Riippapuiston hiekkakentälle. Paikalla oli ilahduttavasti kymmenkunta tyttöä ja kaikki neljä valmentajaa. Tytöt jaettiin kahteen ryhmään valtakunnallisten ohjeistuksien mukaisesti. Into tekemiseen oli silminnähtävää, olihan viimeisestä tapaamisesta kulunut jo kotvanen. Innokkaita olivat myös valmentajat; jo ennen ensitapaamista käydyissä puhelinkeskusteluissa halu päämäärätietoiseen harjoitteluun tuli esille. Hyvä startti A-ikäisten ekaluokalle!

Kesällä kokoonnuttiin viisi kertaa viikossa ulos ja saleille, lisäksi juostiin yksikseen metsissä ja puistoissa. Kesän mittaan joukko kasvoi vielä neljällä uudella kasvolla; kolmella pelaajalla sekä jojolla. Jengi oli kasassa.

Heinäkuussa pidetyssä joukkuepäivässä punttailtiin, pohdittiin joukkuesääntöjä, testattiin tiimitaitoja pallojen, herneiden ja tulitikkujen kanssa sekä paljuiltiin. Eli tutustuttiin.

Elokuun lopulla oli joukkueyö. Pelattiin harjoitusottelu, mietittiin uhkia ja mahdollisuuksia, ongittiin kahvikuppeja, vintilöitiin reikiä, lipottiin korkkeja, nostettiin verenpainetta, syötiin hyvin, saunottiin ja tehtiin muuta kivaa.

Syksyllä pelasimme kolme harjoituspeliä ja kaikista niistä tuli erävoittoja. Viimeisen pallon voittamista ei siis tarvitse enää sarjapeleissä pelätä. Kaikki saivat peliaikaa ja valmentajat paljon tietoa mahdollisuuksista.

Harjoituksissa on ollut hyvä meininki. On opittu uutta ja vahvistettu vanhaa. Nyt odotellaan innolla sarjojen alkamista - A-tytöt 19.9. Joensuussa ja naisten 2-sarja 23.9. Savonlinnassa.

Tervetuloa seuramaan meidän joukkueen matkaa ja pelejä!

T. Aakakkosen Nyrkki

255 views

Comments


bottom of page