top of page

A TYTÖILLÄ ONNISTUNUT JA HAUSKA KAUDEN ALOITUS

21.9.2019 Jyväskylä. Lähdimme pelaamaan A-tyttöjen turnausta Jyväskylään. Mukana oli Ansa Lindström, Oona Kärkkäinen, Ella Sutinen, Annariikka Kääriäinen, Heidi Laukkanen, Mette Romppanen, Pinja Vaskonen ja Siiri Kähkönen. Turnauksessa oli mukana viisi joukkuetta, joten jokaisen ottelun pelikatto oli kaksi erää.


Ensimmäisessä pelissä meillä oli vastassa JyLe, tämä peli päättyi tasan 1-1. Yhteispelimme lähti heti hyvin käyntiin ja ensimmäinen erä päättyi meille 25-20. Toinen erä eteni tasaisissa merkeissä, mutta erä päättyi silti 25-19 JyLelle.


Toisessa pelissä vastassa oli PuWo, peli päättyi 1-1. Ensimmäisen erän alku oli vähän "tönkköistä" ja PuWon johto oli parhaimmillaan 7-0. Saimme kuitenkin erän loppuun kiinni ja peli jatkui tasaisesti PuWolle 26-24. Toinen erä lähti taas meiltä paremmin käyntiin ja yhteispeli alkoi toimimaan, joten erävoitto meille 25-16.


Kolmas peli oli Leviä vastaan ja voitimme 2-0. Peli kulki muuten hyvin lukuun ottamatta pieniä vaikeuksia vastaanotossa. Ensimmäinen erä 25-18 ja toinen erä 25-21.


Neljännessä pelissä vastassa oli Pyrintö. Meistä huomasi, että oltiin pelattu jo kolme peliä ja erät 20-25 sekä 17-25 Pyrinnölle.


Olemme tyytyväisiä ensimmäiseen turnaukseen tällä joukkueella ja huomasi, että kaikilla oli hauskaa kentällä. Yhteispelimme toimi hyvin alusta lähtien ja parani koko turnauksen ajan. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä.
177 views

Comments


bottom of page